I love me and you

Viime viikonloppu meni I love me-messuilla Helsingissä. Lähdimme ajelemaan Kotkasta joskus yhdentoista jälkeen, pysähdyimme matkalla lounaalle ja olimme perillä Messukeskuksessa yhden aikoihin.

Olin tehnyt kotona pohjatyöt valmiiksi ja minulla oli ylhäällä joka päivälle ne näytteilleasettajat, joiden ständilla halusin käydä. Messuilla on valtavasti eri yrityksiä ja isoissa halleissa helposti unohtaa puolet siitä, mitä oli suunnitellut näkevänsä ja kokevansa. Olin liikkeellä Tuomaksen kanssa, joka (usko tai älä) oli mukanani ihan vapaaehtoisesti.

 

fullsizerender-16

 

Kiertelimme eri halleissa, maistelimme kaikenlaista kookosvedestä raakasuklaaherkkuihin ja tapasimme tuttuja tyyppejä. Tällaiset messut keräävät luonnollisesti paikalle paljon bloggaajia ja oli kiva törmätä moneen tuttuun. Itse olin viime vuonna paikalla tavallisella bloggaajapassilla ja pakko sanoa, että kyllä vip-nauha kaulassa kierteleminen oli vielä aika paljon siistimpää. Meihin olivat etukäteen ottaneet yhteyttä ne näytteilleasettajat, jotka halusivat tehdä kanssamme jotain yhteistyötä ja viikonlopun jälkeen kotiin sai kantaa aika monta kassia kaikkea ihanaa. Nyt on meikki-, hius- ja superfood-varastot täydennetty pitkäksi aikaa.

Perjantaina kävimme katsomassa myös Teri Niitin suunnitteleman muotinäytöksen, joka oli supermakea ehkä juuri siksi, että catwalk oli osittain vettä ja mukana oli Jukka Rintalan upeita iltapukuja. Muotinäytöksen jälkeen suuntasimme lasillisille skumppaa ja isoille kakkupaloille, jonka jälkeen messukeskus sulki ovensa.

 

fullsizerender-22

fullsizerender-11

 

Tuomas oli varannut hotellin, eikä suostunut etukäteen paljastamaan minne olimme menossa. Lopulta löysin itseni Klaus K:n isosta kulmahuoneistosta lasillinen kuohuviiniä kädessäni ja mietin, että aika hyvin valittu. Sekä hotelli että mies. Koska tunnetusti olemma aina todella myöhässä joka paikasta kun lähdemme yhdessä, meinasi illallisen kanssa käydä vähän heikosti. Pääsimme ulos huoneesta vasta 22 jälkeen, joten valinnanvaraa ei enää ollut ihan hirveästi.

Päädyimme luolaravintola Cavernaan, jonka keittiö oli jo sulkeutunut, mutta joka otti meidät silti vastaan. Palvelu oli jotenkin huomattavan ystävällistä ja meille sanottiin monta kertaa, että olkaa ihan rauhassa, he laittavat paikkoja kuntoon seuraavaa päivää varten. Söimme alkupaloiksi sushia ja pääruoaksi valitsimme japanilaisesta pöydästä mm tuoretta tonnikalaa, erilaisia rapuja ja simpukoita. Idea on kerätä raa’at raaka-aineet lautaselle, viedä ne kokille joka paistaa ne ja maustaa haluttuun tulisuusasteeseen. Oli muuten ihan todella hyvää! Taas kerran olimme ravintolan viimeiset asiakkaat lähtiessämme puolen yön jälkeen takaisin hotellille.

 

img_2099

fullsizerender-9

img_2119

 

Olin mielessäni ajatellut lauantain messujen pääpäiväksi, jolloin olisin paikalla aamusta iltaan. Vaikka olin muka kierrellyt kaikissa messuhalleissa jo edellisenä päivänä, löysin silti paljon uutta mitä en ollut bongannut perjantaina. Kävin moikkaamassa Coruu Designin naisia, sovittelemassa makeita Superyellow-pipoja ja bongaamassa ihanan Models Own meikkimalliston.

Ystäväni Kaisu oli tullut Torniosta asti messuille ja kävimme yhdessä Kaisun ja hänen ystävänsä Kaisan kanssa Foodinin raakakakkukahvilassa herkuttelemassa ja vaihtamassa kuulumisia. Edellisestä illasta viisastuneina tajusimme lähteä Tuomaksen kanssa riittävän ajoissa hotellihuoneeseen valmistautumaan, jotta ehtisimme sovittuun aikaan Kaisun ja Kaisan kanssa illalliselle.

 

fullsizerender-20

img_2130

img_2308

 

Kahden messupäivän jälkeen jaloissa tuntui, mutta jaksoimme silti valvoa ehkä kahteen, ennen kuin oli pakko luovuttaa. Sunnuntaina nautimme hitaan aamiaisen, otimme late check outin ja olimme messuilla vasta hetkeä ennen varaamaani joogatuntia.

Olin sopinut treffit Friolandia-blogia kirjoittavan Eveliinan kanssa ja lisäksi tunnille olivat tulossa myös Kaisu ja Kaisa. Valitsin tunnin ohjaajan mukaan, sillä halusin ehdottomasti kokeilla Kylli Kukk:in joogaa. Odotukset olivat korkealla ja tunti oli kyllä tosi kiva ja Kylli juuri sellainen kuin ajattelinkin. Hän jakoi ympärilleen hyvää fiilistä, kauniita sanoja ja oli jotenkin supernaisellinen. Tunnista jäi hyvä mieli.

 

img_2187

img_2189

img_2238

img_2249

 

Kolme päivää messuilua oli aika rankka setti. Olimme kotona ehkä kahdeksalta sunnuntai-iltana ja kävimme melkein heti nukkumaan. Maanantai oli onneksi pyhitetty täysin lepopäiväksi, sillä univelkaa oli kertynyt viikonlopun aikana ihan liikaa. Herätys ilman kellonsoittoa, aamusmoothien rakentelu kaikista uusista superfoodeista ja lenkille. Teki aika hyvää! Kotona paperikassien availua ja uusien tuotteiden testausta, olo oli kuin lapsella jouluaattona.

En ole ihan kaikkea ehtinyt vielä kokeilemaan, mutta pakko mainita ihan käsittämättömän hyvä tuote hiuksille, Argan öljy! Toissapäivänä föönasin hiukset suihkun jälkeen ja ajattelin että ne voisivat olla jotenkin silkkisemmätkin. Lähdin kaivelemaan Biozellin tuotekassia, sillä muistelin että näin siellä jonkin hiusöljypurkin. Muutama painallus pumppupullosta kämmeniin ja sen jälkeen puristellaan öljy hiuksiin.

Hiustuotteissakin on aika paljon huuhaata, joka vain tuoksuu tai näyttää hyvältä, mutta Argan öljy teki hiuksista älyttömän pehmoiset ja silkkiset. Kannattaa joskus kokeilla, jos tuote sattuu tulemaan kaupan hyllyllä vastaan. Hinta pyörii noin 9 eurossa, joten kaiken lisäksi se on varsin edullinen kokeilu!

 

fullsizerender-17

 

Toinen hyvä, jo testattu tuote löytyi Masajon ständilta ja se on kotimainen Käsämä-savinaamio. Hämmästelin etukäteen tuotteen melko kovaa myyntihintaa ( messuhintaan 50 euroa), mutta minulle kerrottiin että siitä riittää 20-25 käyttökerraksi, jolloin hinta/ käyttökerta jää edulliseksi.

No tämähän piti testata heti ensimmäisenä iltana kotona ja luonnollisesti koekaniiniksi päätyi myös Tuomas. Salitreenin jälkeen saunaan ja savinaamiot molemmille. Oli kuulemma ensimmäinen kerta ikinä, melko vaikea uskoa… Savinaamiota voi levittää myös kaulan, rinnan ja yläselän alueelle, joten sotkimme toisemme aika perinpohjaisesti.

Naamio halkeilee kuivuessaan ja sen annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia. Savinaamio lupaa kuoria, puhdistaa ja uudistaa ihoa ja vaikka sotku saunassa oli aikamoinen, iho tuntui kyllä kivalta naamion jälkeen.

 

fullsizerender-8

 

Täällä valmistaudutaan jo viikonloppuun, sillä lapset järjestävät kavereille halloweenjuhlat lauantaina. Kurpitsat ja asut on hankittu, viimeistään perjantaina aletaan lyhtyjen koverrukseen. Laskeskelin että kurpitsoita on yhteensä toistasataa kiloa, joten meillä taidetaan syödä kurpitsaruokia aika pitkään…

Pakko myöntää, että vaikka oli ihanaa olla viikonloppu minilomalla, niin on myös ihan parasta olla kotona.

 

image

 

Kävitkö muuten I love me-messuilla tänä vuonna? Mitä jäi mieleen?

 

Kivaa torstaita,

 

♥ Niina

 

Niina

Niina

2 Comments

  1. Hei olipas kivaa luetttavaa sun teksti :) hotelli näytti kyllä aivan mahtavalta :) ja kaikki muukin!

    • Kiitos Soile ❤️ hotelli oli kyllä ihana, oon ollut samassa paikassa ennenkin, mutta nyt huone oli kyllä aika spessu 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *