Lahjaideoita

Kaupallinen yhteistyö, sisältää mainoslinkkejä. 

 

 

Kevät ja kesä ovat erilaisten juhlien aikaa. Juhlitaan koulunsa päättäneitä, ripille päässeitä, on kesähäitä ja valmistujaisjuhlia.  Kutsun kolahtaessa postiluukkuun esiin nousee välittömästi kaksi ongelmaa; Mitä laitetaan päälle ja mitä ostetaan lahjaksi. Tässä postauksessa annan sinulle toiseen kysymykseen muutaman ratkaisu.

Lahjabudjetti on jokaisella hyvin erilainen. Toisen on mahdollista käyttää lahjaan useampi satanen, toisen budjetti taas on huomattavasti rajallisempi. Yhteistä taitaa kuitenkin olla se, että olisi kiva antaa lahjaksi joku tyylikäs juttu, mikä olisi lahjansaajalle erityisen mieluinen.

Itse tykkään shoppailla netissä. Se on helppoa ja nopeaa, lisäksi vaihtoehtoja on pilvin pimein. Käytän yleensä jo tuttuja verkkokauppoja, mutta joskus vastaan tulee uusia kivoja paikkoja, joiden sivuille uppoutuu pitkäksi aikaa. Yksi tällainen on miesten tuotteisiin erikoistunut Trendhim.fi. Verkkokaupan valikoimista löytyy ihan loistavia lahjaideoita miehille, joille lahjan ostaminen saattaa tunnetusti olla vaikeaa. Trendhimin tuotevalikoima on laaja ja joukkoon mahtuu sekä edullisia että pitkäikäisiä, hieman hinnakkaampia tuotteita.

Keräilin heidän verkkokaupastaan muutamia kivoja lahjaideoita, nimenomaan miehille.

 

Kello 

 

Hyvännäköinen kello on taatusti varma lahja jokaiselle. Jos mietitään kelloa erityisesti miehelle, ei se mielestäni voi olla pieni vaan sen pitää olla miehisen kokoinen. Rannekevalinta jakaa mielipiteitä, mutta jos pitäisi ottaa varman päälle, niin pitäisin teräsranneketta turvallisempana valintana useamman makuun kuin nahkaista.

 

 

 

 

Trendhim-verkkokaupasta löytyy tosi paljon hienoja kelloja alle sadan euron, eivätkä kalleimmatkaan ole ylihintaisia. Omaa silmääni eniten miellyttävä malli on selkeästi Triwan Stirling steel  rannekello. Se on vähän erilainen, riittävän isokokoinen ja todella tyylikäs. Rakastan itse isoja kelloja ja tämän kelpuuttaisin myös omaan ranteeseeni. Ihana ♥

 

 

 

Aurinkolasit 

Aurinkolasien ei aina tarvitse olla kalliit merkkilasit. Minusta on kiva kun laseja löytyy useammat, erilaiset eri tarkoituksiin. On aika mahdotonta ostaa useita monen sadan aurinkolaseja/kesä, joten on kiva jos löytää hyvännäköiset lasit edullisesti. Minun ikisuosikkini on unisex aviator-malli, joten sellaiset oli helppo valita myös lahjaehdotukseksi. Nämä näyttäisivät hyvältä kenellä tahansa.

 

 

Laukku

Ja nyt ei puhuta mistä tahansa laukusta, vaan isosta ja ajattoman tyylikkäästä nahkaisesta viikonloppulaukusta. Siitä, joka on kiva ottaa mukaan mihin tahansa reissuun ja joka vain paranee ajan kuluessa. Tälläisen haluaisin itsekin ja Trendhimissä näissä on valinnanvaraa liiankin kanssa. Tykkään kaikista eri nahkan sävyistä, mutta Delton Bagsin punaruskea Marion laukku vei voiton. Se näyttää upealta ja epäilen että nahka myös tuntuu ylellisen pehmeältä. Sinne mahtuisi riittävästi tavaraa ja se kulkisi kätevästi myös käsimatkatavaroissa. Kunnon nahkalaukku on aina hyvä sijoitus.

 

 

 

Solmio, solmioneula ja taskuliina.

Solmioita ei kai voi olla liikaa? Ainakin minusta tuntuu että joka juhliin ostetaan aina uusi paita ja solmio. Tyylikäs solmio on myös hyvä lahjaidea ja vielä parempi kokonaisuus saadaan, jos solmion kaveriksi yhdistetään solmioneula ja taskuhuivi. Minusta yksinkertaiset solmiot näyttävät parhaimmilta. Ei mitään super räikeää ja joulupukkeja, vaan jotain ajattoman tyylikästä. Tykkään tästä solmiosta todella paljon, nuoremmalle miehenalulle taas sopisi joku värikkäämpi versio, kuten vaikka tämä. Minusta erilaiset kashmir-solmiot näyttivät myös upeilta, samoin pidän hieman paksumpaa materiaalia olevista villasolmioista.

 

 

Solmion kanssa kokonaisuus täydentyy taskuliinalla. Taskuliinaa voi käyttää myös ilman solmiota ja se sopii sekä bleiserin että irtotakin kanssa käytettäväksi, ei pelkästään puvun. Värivalinta ei olekaan niin yksinkertainen. Valkoinen on aina varma valinta, mutta taskuliina saa olla myös värikäs. Taskuliina ja solmio taas eivät saisi olla identtisiä keskenään ja ne eivät myöskään saisi olla samaa materiaalia keskenään. Noin niin kuin etiketin mukaan. Hyvä keino onnistua on mätsätä taskuliina esimerkiksi paidan tai takin sävyyn.

 

 

Hienoja vaihtoehtoja on paljon, mutta omaa silmääni miellytti verkkokaupan valikoimista eniten paisley-kuvioinen taskuliina.

Juhlalookin viimeistelee solmioneula. Niitäkin on tarjolla alle parista kympistä aina useamman sadan euron vaihtoehtoihin, joten jokainen löytää varmasti omaan budjettiinsa sopivan. Siisti ja edullinen solmioneula voisi olla vaikkapa tässä ja hyvin samantapainen kalliimpi hopeinen versio tässä.

 

Lompakko

Tosi monella puhelimen kuoret ovat syrjäyttäneet perinteisen lompakon, sillä useisiin kuorimalleihin saa sujautettua pankkikortin näppärästi. Käteisen kanssa puhelimenkuoret taas eivät ole ollenkaan hyvät, vaan tarvitaan ihan oikeaa lompakkoa. Ja onhan oikea lompakko ihan eri asia kuin puhelimenkuoret. Laadukas nahkainen lompakko on ihan loistava lahja, joka kestää myös aikaa. Tässä on tyylikäs ruskea malli, samoin pidän tästä. Jostain syystä ruskea nahka toimii minun silmääni paremmin kuin musta, mutta on mustissakin hienoja lompakoita, kuten tämä.

 

 

Vaikka kyseessä on miesten tuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, ovat useat tuotteet mielestäni unisex-mallia. Voisin itse haluta yllämainituista tuotteista kaikki muut, paitsi solmion ja solmioneulan. Etenkin Trendhimin kellot ja laukut ovat saaneet minut selaamaan sivustoa monta kertaa. Huomasin yllätyksekseni että toimitus on aina ilmainen, riippumatta tilaussummasta tai määränpäästä. Myös toimitusaika on nopea, jota pitäisin tärkeänä asiana, jotta lahja ehtii varmasti perille ennen juhlia.

Käy tutustumassa Trendhim.fi -sivustoon ja nappaa ostoskoriin kevään kivoimmat lahjat miehille :)

 

♥ Niina

 

** Yhteistyössä Trendhim, kuvat Trendhim.

 

 

Niina

Niina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *