CONTACT

Rakkauskirjeet ja muut tuntemukset voit lähettää osoitteeseen niina@inthemiddle.fi

Blogi löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä. Tule mukaan seuraamaan!

 

 

8 Comments

 1. Hei, löysin blogisi Kymen Sanomien jutun perusteella. Mulla on kolme lasta (ensimmäinen jo täysi-ikäinen) asun satavuotiaassa hirsitalossa ja mies on paljon työmatkoilla. Olemme asuneet täällä keväällä 15 vuotta. Täsmälleen samoista syistä kun sinä miehesi kanssa me etsimme aikoinaan vanhaa hirsitaloa, vanhaa aittaa ja isoa pihaa. Olen rakastanut joka hetkeä täällä. Tämä on koti ja talo on vähän niinkuin perheenjäsen. Mutta viimeaikoina olen harkinnut talon myyntiä, muuttoa ihmisten ilmoille, helpompaa asumista, pienempää pihaa, sisäsaunaa jne. koska lapset ovat paljon omissa riennoissaan ja mies kuten sanottua paljon poissa. Blogisi sai harkitsemaan uudestaan.Palautti mieleen kaikki ne syyt miksi olen viihtynyt täällä, tässä talossa. Ja ehkä palautti mieleen ne asiat miksi en viihdy missään tavanomaisessa. Kiitos!

  • Moi Heli :) kiva kun löysit, toivottavasti käyt jatkossakin! Allekirjoitan täysin sen, että talo on kuin perheenjäsen. Kyllä mä ymmärrän sun ajatukset, kyllä sitä joskus itsekin on todella heikkona hetkenä miettinyt, että olisiko joku ihan uusi talo helpompi. Täällä kaikki on aina kesken, nurkista vetää ja vanha talo asettaa tietyt rajat myös remontoinnissa. Piha on taas oma projektinsa, jota kiroan etenkin haravointiaikaan. MUTTA. Täällä on jotain, mitä ei rahalla saa.Se on asia, jota kaikki eivät arvosta, mutta toinen samalla tavalla ajatteleva ymmärtää sen. Historia. Talon tarina. Vanhat hirsiseinät, jotka ovat kuulleet ja nähneet kaikenlaista ja narisevat lankkulattiat, joita pitkin monta sukupolvea on ottanut ensiaskeleensa. Ja miltä tuntuu se, kun saa olla osa sitä tarinaa.

   Koti on koti, olipa se yksiö keskellä suurkaupunkia tai vaikka bungalow meren rannalla. Kunhan siellä on hyvä olla. Ja sen tietää sisimmässään.

 2. Moikka haluisin alkaa kirjottaa blogia treenamisen alottellusta ja laihduttamisesta muille jakaa vinkkejä onko ajatuksia ja auttamis mahollisuutta?

  • Moi :) Auttaa en ehdi, mutta voin vähän neuvoa :) Ensin sun kannattaa miettiä, mihin haluat blogin perustaa. Netissä on valmiita blogipohjia, kuten blogger ta Lily. Tai sitten jos mielenkiintoa ja osaamista riittää, niin voit perustaa ihan oman nettisaitin, kuten mulla. Tosin mulla on ollut koko ajan oma IT-tyyppi auttamassa juuri tuossa kohtaa, en osaa kertoa terkemmin, miten se juttu menee.

   Kun sulla on idea, blogin nimi ja saat luotua blogin niin sitten vain kirjoittamaan. Noissa valmiissa pohjissa taitaa olla ohjeitakin aika hyvin :) Kannattaa hyödyntää sosiaalinen media eli jaa kirjoituksesi aina Facebookissa, Instagramissa ja twitterissä. Niin saat helposti lisää lukijoita. Muista huomioida lukijasi, kukaan ei halua kommentoida jos et koskaan vastaa takaisin. Se antaa ainakin minun mielestäni huonon ja ylimielisen kuvan bloggaajasta. Lukijat ovat kuitenkin se kaikista tärkein palanen. Ilman lukijoita ei blogisi voi koskaan kasvaa suureksi. Toki kaikilla se ei edes ole tavoitteena, moni kirjoittaa vaan omaksi ilokseen :)

   Älä matki muita, vaan yritä olla omaperäinen. Niin erotut miljoonien blogien joukosta. Ja ole oma itsesi, vain oma itsesi. Tsemppiä alkuun Jesse!

 3. Mulla ois yks kymysys blogin haltijalle. Otetaanko joku kerta se mäki-happeninki? Ny ei oo niitä kovia pakkasia että keuhkot jäätyy :D

  • Pormestari, otetaan vaan! Sulla on paljon kommentteja, luen ne vaikka kotimatkalla ajatuksella ja vastailen sitten!! Täällä ei meinaa olla aikaa kirjoitella ;) Jos siis maltat odotella, niin tulossa on :)

   • Mullakin ollu kiiruita. Tai ei oo jaksanu syventyy, jota tämä vaatii 😊 Eli viestien määrästä kyllä näkee, milloin on aikaa ajatuksella lukea. Mukavaa loppureissua teille. Kattelen lumoutuneena teitin reissun vaiheita 😍 Ihan mielettömiä maisemia/hetkiä teillä 💕 Ens talvena täytyy joku hetki ottaa jonnekin vähän pohjoisempaan kun lomaakin on kertyny….

 4. Mihin mä joudun näiden sun juttujesi kanssa. Pittää vissii ottaa lomaa, et kerkee kaikki lukee :-*
  Loppujen lopuksi hyvää vappenia täältä järven rannalta siulle.. Ens viikolla rääkki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *